באגרות המידע של מלם שכר פלוס לחודש ספטמבר 2024 ולחודש מאי 2025 פורסם בהרחבה על אופן קביעת קרן פנסיה ברירת מחדל החל מ–1.6.2025.
ביום 10.6.2025 פרסמה הממונה על שוק ההון, ביטוח וחסכון הבהרה לעניין הליך קביעת קרנות נבחרות, כדלקמן:
- בהתאם לתנאי ההליך נקבע כי החל מיום 1.6.2055, מעסיק שעובדו לא בחר בקופת גמל, לפי סעיף 20 לחוק הפיקוח על שירותים פיננסיים (קופות גמל), תשס"ה–2005, ולא ערך הליך תחרותי לבחירת קופת ברירת מחדל, יהיה חייב להפקיד בשלו כספים לאחת מקרנות הפנסיה הנבחרות הקיימות באותו המועד, בהתאם למנגנון חלוקה המבוסס על ספרת הביקורת במספר תעודת הזהות של כל עובד (להלן: מנגנון החלוקה), באופן הבא:
- בהמשך לכך ועם כניסתו לתוקף של מנגנון החלוקה האמור, יובהר כי, משמעות מנגנון חלוקת ספרות הביקורת שבמספר תעודת הזהות של כל עובד בהתאם למנגנון החלוקה, היא כי כל אחת מארבע הקרנות האמורות הינה במעמד של קרן פנסיה נבחרת רק עבור מצטרפים שספרת הביקורת שלהם תואמת את מנגנון החלוקה שנקבע בתוצאות ההליך. כלומר, החל מ-1.6.2025 הצטרפות או חידוש ביטוח, לפי סעיף 13 לתקנון הקרן, בקרן פנסיה הנמנית על אחת מארבע הקרנות הנבחרות, שספרת הביקורת של המצטרף או מחדש הביטוח אינה תואמת את מנגנון החלוקה שנקבעה לאותה הקרן, הצטרפותו לאותה הקרן אינה בבחינת הצטרפות לקרן נבחרת, על כל המשתמע מכך, לרבות החובה לקבלת טופס הצטרפות כחלק מהליך ההצטרפות שלו לקרן.
- למען הסר ספק יובהר, כי האמור חל על מעסיק המבקש לצרף עובד החל מיום 1.6.2025, ולא החל ממועד תשלום דמי הגמולים בגין שכר יוני 2025.
- בהתאם לאמור, ככול שחברה מנהלת של קרן נבחרת קיבלה הפקדת תשלומים של מעסיק בשל עובד שספרת הביקורת שלו אינה תואמת את מנגנון החלוקה וכן לא התקבל טופס הצטרפות בגין אותו עובד, עליה לפעול בהתאם לחובת הנאמנות שלה כלפי העובד והמעסיק לרבות לעניין מתן הודעה למעסיק ולעניין השבת הכספים תוך זמן סביר בנסיבות העניין, זאת בהתחשב בכך שהחברה המנהלת נדרשת באותה התקופה רק לוודא כי העובד אכן היה מעוניין להצטרף אליה טרם העברת דמי הגמולים על אף שטופס ההצטרפות לא הגיע לידי החברה המנהלת בפועל.
- לעניין מתן ההודעה למעסיק כאמור, יובהר כי עד לעדכון הקרוב של גרסת ממשק המעסיקים בחוזר גופים מוסדיים בנושא "מבנה אחיד להעברת מידע ונתונים בשוק החיסכון הפנסיוני" (26.5.2024), שתכלול קוד שגיאה ייעודי לעניין זה, תעביר החברה מנהלת בהיזון החוזר למעסיק בשדה "סוג שגיאה" את קוד השגיאה 4 "מספר ת.ז. לא קיים אצל יצרן". יצויין כי אין באמור כדי להחיל במקרים האמורים את יתר הוראות חוזר מבנה אחיד בנושא הליך השבת כספים למעסיק באופן יזום על ידי הגוף המוסדי.
- עוד יובהר, כי האמור לעיל אינו חל על מעסיק המעסיק פחות מ-50 עובדים שהעביר הצהרה
מתאימה על כך לחברה המנהלת של קרן נבחרת בהתאם לקבוע בסעיף 11(ג)((1) בתנאי ההליך.
לעניין זה יראו בהצהרת מעסיק המבוצעת באמצעות חשבונו המקוון באתר האינטרנט של החברה המנהלת ("פורטל מעסיקים"), כהצהרה הנשלחת באמצעות ממשק ומחליפה בהתאם להוראות הסעיף האמור את הצורך בהעברת הצהרת מעסיק מאומתת על ידי עו"ד בהתאם לנוסח הקובע בנספח ד' לתנאי ההליך.