הועידה ה 26 לניהול משאבי אנוש – יוני 2026

פתחנו את הבוקר במלון דיוויד אינטרקונטיננטל בת״א, עם מעל ל 1,000 אורחים, מעולמות ה- HR, בכנס המקצועי של השנה.

אירחנו אצלנו בביתן מנהלי ומנהלות משאבי אנוש, שכר, והטבות, ומנהלי נוכחות והדגמנו להם את מערכת HRCULES – לניהול מחזור חיי העובדים – משלב הגיוס ועד לשלב הפרישה. 

ואיזה כיף היה לראות את החיוכים שלהם כשניסו את מזלם בסיבוב גלגל המזל, ובזכייה באחד מהפרסים השווים שהכנו לכם.

המפגש הבלתי אמצעי עם מאות מלקוחותינו והחשיפה לעוד רבים שטרם הצטרפו אלינו, עושים את ההבדל בין עוד סתם יום רגיל ובין יום של חג לקהילת  ה HR. 

תודות להפקה המקצועית של SE Summit Expert כנסים!

עוד באותו נושא:

פתחנו את הבוקר במלון דיוויד אינטרקונטיננטל בת״א, עם מעל ל 1,000 אורחים, מעולמות ה- HR, בכנס המקצועי של השנה. אירחנו אצלנו בביתן מנהלי ומנהלות משאבי אנוש, שכר, והטבות, ומנהלי נוכחות והדגמנו להם את מערכת HRCULES - לניהול מחזור חיי העובדים - משלב הגיוס ועד לשלב הפרישה. 

שתף :

המידע העסקי החשוב ביותר למעסיקים, ועכשיו ישירות אצלך במייל! כן, אני מעוניינ.ת לקבל דיוור ישיר מחברת מלם שכר פלוס

לקבלת הצעה, השאירו פרטים
ונציג שלנו יחזור אליכם