חוק עבודת נשים, התשי"ד–1954 וחוק הביטוח הלאומי [נוסח משולב], התשנ"ה–1995, קובעים את הכללים בדבר הזכות להיעדר מהעבודה בתקופת הלידה וההורות, והזכאות לדמי לידה עבור חלק מתקופה זו. אורכה של תקופת הלידה וההורות משתנה ותלויה בין השאר, בנסיבות מיוחדות, כגון: לידה של ילד פג, לידה של כמה ילדים בלידה אחת ואשפוז של היולדת או היילוד לאחר הלידה.
עם זאת, לא היה מענה למקרה שבו הילד שנולד הוא פעוט עם מוגבלות מורכבת, שאז נדרשת הארכה של תקופת הלידה וההורות עקב הצרכים המיוחדים של הפעוט, המחייבים טיפול והשגחה צמודה בכל שעות היממה, גם אם הפעוט אינו נשאר לאשפוז בבית החולים. כמו כן, בעוד ילד רגיל זכאי למסגרת חינוכית כבר מגיל שלושה חודשים, פעוט עם מוגבלות זכאי למעון יום שיקומי מגיל שישה חודשים בלבד.
זאת ועוד, ההכרה בפעוט עם מוגבלות מורכבת כילד נכה נעשית לרוב כאשר הפעוט מגיע לגיל 90 ימים. במצב זה, מועד ההכרה בפעוט כילד נכה סמוך מאוד למועד שבו מסתיימת תקופת הלידה וההורות בתשלום של העובדת, ולמעשה העובדת מגלה על זכאותה להאריך את תקופת הלידה וההורות רק לקראת תום התקופה שבעדה היא מקבלת דמי לידה (15 שבועות). במקרה שבו העובדת זכאית לדמי לידה רק בעד תקופה של שמונה שבועות, היא תגלה על זכאותה להאריך את תקופת הלידה וההורות רק לאחר שתקופת הלידה וההורות בתשלום שלה כבר הסתיימה. הדבר מקשה על העובדת ומשפחתה להיערך לטיפול הנדרש בפעוט, הזקוק להשגחה צמודה.
ביום 7.1.2026 פורסם ברשומות חוק עבודת נשים (תיקון מס' 67), התשפ"ז-2026 (להלן: החוק) לפיו:
- עובדת שהילד, אשר ילדה הוא פעוט עם מוגבלות מורכבת שהוכר ככזה בתוך תקופת הלידה וההורות, זכאית להאריך את תקופת הלידה וההורות בחמישה שבועות נוספים; בסעיף קטן זה, "פעוט עם מוגבלות מורכבת" – פעוט שזכאי לגמלת ילד נכה לפי תקנה 2(2)(ב), (2א), (3) או (3א) לתקנות הביטוח הלאומי (ילד נכה), התש"ע-2010.
- במסגרת החוק, פורסם תיקון מס' 261 לחוק הביטוח הלאומי [נוסח משולב], התשנ"ה-1995, לפיו מבוטחת שהיא עובדת שזכאית להאריך את תקופה הלידה וההורות כאמור בסעיף 6(ד3) לחוק עבודת נשים, תהיה זכאית בעד תקופה ההארכה לדמי לידה נוספים על דמי הלידה שהיא זכאית להם לפי סעיף 50, ובלבד שדמי הלידה הנוספים כאמור לא ישולמו בעד פרק זמן העולה על חמישה שבועות, ואם האריכה את תקופת הלידה וההורות כאמור בסעיף 6(ב1)(1) או (ד)(1) לחוק עבודת נשים – בעד פרק זמן מצטבר של 20 שבועות.
- תחילתו של החוק הינו מיום 1.4.2026.